Gandak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin bütçen ile alacağın arabayı bir süre sonra eline biraz daha para geçecek ve yüksek modele döneceksin. Eski modeller risklidir. İstediğin görünüş filan vardır ama klima yoktur veya abs, hidrolik yoktur olay satarken çok farklı durumlara dönüşebilir. Tutulan araç al çabuk satmak birinci kriterin olsun sonra eline 10 20 bin daha geçerse ozaman daha rahat davranabilirsin. Bundan dolayı şimdilik amacın çabuk satılabilirlik olmalı. 20 bin lira altında opel astra 98 kullandım memnundum 15.750 aldık geri galericiye 15.000 e sattık. 3 ay kullandık şimdi 25 bine ford focus aldık ve tüm ihtiyaçlarımızı görüyor.
Söylediklerinizde haklısınız katılıyorum da. Ben Golf hastası biriyim ve illa ki o arabayı alacagım yani golf 5 ve sonrası. Onun için başlangıç olacak bu da. Yer imlerine aldım hiç bakmamıştım opel'lere inceleyecegim. Yakıt durumu nedir? Bakımları vs. Arıza çıkartıyor mu fazla? Bilgilendirirsen sevinirim.

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
94 astra gsi alabilirsin bütçene göre ve saydığın araçların tamamının içinden geçersin hemde görünüşü güzel bir araçtır
Bakınmaya başladım hocam fiyatları da hemen hemen uygun zaten.

GiTaRTiST adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nissan micra al, hem sağlam araba hemde az yakar
Hocam açıkcası pek bi hoşuma gitmedi ya