Yurtiçi kargo kadar vasıfsızların doluştuğu başka bir kargo firması yoktur eminim.
2 ayda ne yaşadığımı Allah bilir.
Amerikadan 3 günde ülkeye kargo geldi 1 günde de İzmir`giriş yaptı ama 6 günde elime getiremediler.
Bornovo dağıtım şubesinden ilk Bozyaka şubesine geldi 1 gün ellerinde dolaştı sonra bu bölgeye biz bakmıyoruz denip Tekrar Bornova dağıtıma gitti, Bornova aldı bu sefer Balçovaya verdi neyse Balçova geldi ama ben evde yokmuşum güya tabi külliyen yalan..
Adam aşağı kapıyı çalıyor gelip yukarı çıkmadan posta kutuma geldik bulamadık yapıştırıp kaçıyor, tabi bizi mal yerine koyuyor yukarda bekliyoruz bizde.
Neyse tabi bekledim baktım çıkan yok aşağıya indim baktım yazı var orada tabi sinir küpüne döndüm. Aşağıda bir kardeşimiz var ayakları tutmuyan abi dedi geldi elinde paket bile yoktu kapıdan girdi 10 saniye sonra çıktı dedi.
Büyük ihtimal şubede unuttu paketi beyefendi yalandan kim ölmüş yazı bırakıp tüyüyor hemen.
Hemen çıkıp genel müdürlüğü arayıp durumu anlattım. Tabi o gün 3 kere aradım müdürlüğü zaten şubeye ulaşmaya imkan yok açmıyorlar telefonu.
En son müdürlükten aradılar sizi şube aradı mı diye sordular hayır dedim. Daha sonra kendim aradım bir bayan açtı konuya vakıf zaten belli sizin paketiniz müdürümüzün odasında o size dönüş yapıcak hemde paketiniz tekrardan getirilecek dendi.
Paketi arkadaş getirdi bana dedi dün geldim yoktunuz, nasıl yoktum sana kapıyı kim açtı o zaman dedim ? Kızardı bozardı cevap veremedi
Sonra genel müdürlükten biri arayıp tekrar özür diledi ve konu kapandı
Aradan 1 ay geçti ve tekrar yurtiçi kargoya bir paket verildi istanbul`dan.
Gene aynı durum Bornovadan Bozyaka daha sonra gene Bornova ve Balçova en son bana teslim.
Tabi ben şikayetlerimi hızlı bir şekilde yapınca 3 günde elime ulaştı
Bozyaka şubesine gitmiştim koli ilk oraya gittiğinde durumu anlamak için adamlar çok rahat bayan ilk adres yanlış diyor sonra iade edildi diyor en son balçovaya gönderdik onlar vericek
Dedim karar verin hangisi

Babamda vardı yanımda sinirlendi arkadaki bir lavukla atıştık..
Adamlar rahat gidin şikayet edin diyor babam sinirlendi tartıştı eli kolu rahat durmuyordu elemanın az kalsın dövücektim babamda 68 yaşında yani kimseye saygısı yok bu şerefsizlerin.
Açık açık yemin ettim bir daha aynı olay olsun ilk gidip ordaki elemanı tekme tokat döveceğim ve sonra elimden geldiği kadar heryere tepkiyi koyacağım..
Kısacası beş kuruş etmez bir kargo firması.
İçlerinden en güzeli Mng en azından hem insana hemde yaptıkları işe saygıları var