YavuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, Al Fahker aramaktayım lakin 1kg gibi yüksek tonajda istemiyorum. 50 - 100 - 250gr paketlerde satılan türlerinden aramaktayım. Kavun - Elma - Nane öncelikli istiyorum lakin bu çok iyi bunu da denemelisiniz dediğiniz bir çeşit veya tütün varsa tavsiyenize de açığım.
El Fakher Çift elma benim vazgeçilmezim. Ancak her farklı kafede içişinizde tadı farklı gelecektir. Diğer tütünlere göre ağır, ama alışıncada bırakamayacaınız bir tütündür.

teknodex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı şekilde ben de
Penguenx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar konu Sahibinden izni olursa bana da yollar mısınız
SuskuN42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana da anason lazım arkadaşlar al fakher in yardımcı olursanız sevinirim.

İletişim skype:r10suskun42
scrol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum. Üzüm ve elma yı çok seviyorum ama şöyle güzel aromalı şerbetli bir tütün bulamadım. Çoğu kafede deniyorum hepsinde aroma az ve tad yok denecek kadar az. Elma ve üzüm için hangi markayı önerirsiniz. Birde bu markaların çakmaları vs oluyor mu ? Nerden temin etmemiz gerekir.
Hocam damlasakız nane karşımı var el fakher'in. Damla-Nane ve üstüne elma eklerseniz çok güzel bir karışım oluyor.

nightwalker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu sahibinin izni olursa, banada Al Fakher orjinal tutunu lazim 50gram / 250gram.. satan yada bildiginiz yer varsa pm atarsaniz sevinirim.

İstanbul avrupa yakasında olan varsa pm atsınlar istedikleri tütünü, takımı vs temin edebilirim. Ancak şu son aylarda büyük bir zam geldi