Bugün işe giderken içinde bulunduğum halk otobüsü dönüş alırken park halindeki reno fluence'i biçti. Sol çamurluk ve kapı bayağı bir içeri göçtü, hasar var yani. Araba da plakasından gördüğüm kadarıyla kiralıktı. Otobüste ben ve yaşlı bir amca vardık sadece, son durağa yaklaşmıştık. "Kaptan arabayı biçtin yalnız" diye bağırdım arkadan, "O da park etmeseymiş oraya" minvalinde bir şeyler homurdandı. İndim otobüse bakıyorum hasar var mı diye, çizikler ve hafif göçmeler var sadece. Şoför çarptığı arabaya gider diye bekledim ama adam hiç oralı olmadı, yoluna devam etti.
Olayın tek şahidi olarak "aynısı benim başıma gelseydi ne yapılmasını isterdim?" dedim, otobüsün ve arabanın plakasını alıp rent a car firmasını aradım, kazayı anlattım. Çok teşekkür edip telefonu kapattılar. İşe geldim olayı anlattım, herkes "niye bulaştın, görmezden gelseydin" diyor. Sebebi de şahit yazma meselesiymiş, mahkemeye çağırıp çok uğraştırıyorlarmış.
İsmimi filan vermedim telefonda görüşürken, bir daha ararlarsa açmayayım mı? Şahitlikle uğraşmak istemiyorum hiç.