esrae adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önceki grupta da sizden gelen yorumlar hakkında fikrimi belirtmiştim. Ben açıkçası sizden gelen yorumları editlemeden yayına alamıyorum. Editlemekle uğraşmak istemediğimde ise tümden siliyorum. Sizden gelen bir yorumu alta copy paste yapıyorum. Ben ne anlatmaya çalıştığınızı anlayamadım. Anlayan arkadaşlar olursa beni de aydınlatırsa sevinirim.

"gerçek olmayacak kadar denilmiş ama gerçek işte ne güzel ama dediğiniz gibi inanılması zor gibi olsa da gerçek görrenler inanır ama ben inandım orjinal resimler var zaten hocam güzel deytaylar bunlar"

Bu nedenledir ki;
Böyle yorumlar yapacaksanız lütfen bana yorum göndermeyin. Çünkü editlemekten ve silmekten yoruldum

Teşekkürler

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:41:23 -->-> Daha önceki mesaj 20:06:49 --

IP: 88.2**.55.1**
Ad: Aras ve Anonim
Başlangıç: 20:03
Bitiş: 20:40
Tarih: 26 Haziran 2016
Hocam konunuzun başlığı bu "GERÇEK OLAMAYACAK KADAR GÜZEL: MARİNA SANDS BAY HOTEL, SİNGAPUR" benim ne yazmamı bekliyorsunuz buraya.

Belliki herhalde bana bir cephe alınış var burada. yöneticiye söyleyin ya sizi atsın ya beni. Uğraşamam bu şekilde ben kimseyle.