r10 a 2008 yılında katıldım.
Her girdiğimde yeni bir bilgi öğrenirdim; hem de sadece popüler mesajlar kısmına bakarak..
Şimdi popüler mesajlar kısmını geçtim, tüm forumda dolaşıyorum bir kaç sayfa geriye gidiyorum, bir şey bulamıyorum. Bana bişi katacak, faydalı olacak şeylerden bahsediyorum. Çok mu şey öğrendim yoksa hiç mi bişi yok forumda?
Bir de mod. arkadaşların görevleri zor tabii ama hani çok genel de konuşmak istemiyorum. bir kaç kez rastladım diye "kesin böyle" demek istemiyorum. Fakat keyfi davranış çok oldu. Mesela off-topic de yaşanan tartışmalarda hem kilit koyuyorlar hem de görüşlerini yazıyorlar. Kilit koyuyorsan, görüş neden belirtirsin ki? Şu şu nedenle forum kurallarına uymadı kapattım de. Öyle cümle kuruyor ki, mod.a da bir cevap verme hakkımız doğuyor ama konu kilit.

) hani benim mesajıma cevap verdiği için demiyorum öyle olmadı zaten de genel bir konuda bile böyle..
ama r10 TR de 1 numara. Kim ne derse desin. Daha iyi olmasını istediğimiz için ara sıra bu tip başlıklar olmalı ama yukarıda bi arkadaş banlanmış zaten, o tip yorumlar da olmaz. o ne öyle?