beyuzman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazınız katılıyorum ancak benimde sitem var wordpress tabanlı farklı kategorilerde özgün güncel yazılar yüklü yorum 5.ayına girecek 630+ yazı var her gün en az 3 5 yazı yüklü yorum en az 200 kelimelik link alımı yaptım tanıtım yazısı ise bir kaç günde bir tane alıyorum her hangi bir düşğş yok hitlerin aynı hit aldığım kelimelerde google sıralama aynı ... Sitem 2.ayında Dmoz kaydı alıdı tahminimce link alınsa bile her gün özgün yazılar yüklendiği takdirde bir gerileme olmuyor kanatindeyim siz ne dersiniz?
Alınan linklerin içerisinde haber sitesi varmı ve sitenizle alakalı sitelerden alındı ise pek sorun çıkarmıyor bu konuya değindiğiniz iyi oldu. Karışıklık olabilirdi alakasız sitelerden alınanlarda gerileme görüyorum. Her gün güncel içerik girmen izle aldığınız linkin etkisinin bir bağlantısı yok. İçerikleriniz iyidir. Siz yazı giriyorsunuz diye linkin etkisi artmaz tersine diğer site girerse artar. Sitesini güncel tuttuğu için her yazısında index alırsınız
Konuyu açma nedenim Ortak birşeyler bulmak eğer düşündüğüm gibi ise herkes buna göre önlem alabilir. Diğer arkadaşlar da yazmalı ki net sonuca ulaşalım. .