DefneMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Konunuzu kesinlikle baltalamak istemiyorum sadece aklımdaki soruların yanıtlarını merak ediyorum.

- Sisteminiz şifrelemeyi neye göre yapmakta, veritabanı yoksa alan adlarını bir dosyada tutuyor olmasınız verdiğiniz kod baglanıp alan adını kontrol etmekte herhalde?

- Alan adı lisanlama için güvenliği sağlıyacak extra olaylar nedir?

- Lisanlama işlemi 1. Madde yer aldığı gibi çalışıyor sizce bu siteme ne gerek var?

Tekrar belirtiyorum amacım baltamak değil yanıtlarsanız benim gibi insanların sorularını giderip daha çok satış yapmasını sağlarsınız.

Cevap:

1. Alan adlarını bir dosya üzerinde tutmaktadır , bu sayede site hacklenmediği sürece kırılması zordur .

2. Alan adını lisanslama için güvenliği sağlayacak ektra olay bizim verdiğimiz sistemde alan adını lisanslayıp kodu header.php, footer.php gibi sayfalara kodu ekleyip ioncube ile şifrelenirse kırılmaz denecek kadar güvenli olmuş olur ..

3. Detaylı bilgi vermek amacıyla yazdım .

Güncelleme : 2. Sorunuza verdiğim cevabı güncelliyorum : Sistemimize yeni getirilen şifreleme türü sayesinde artık tamamen sayfanızı lisanslayıp dosyaya ekliyorsunuz bu sayede kodları silemiyorlar .

Saygılar ..