ya arkadaslar ne art niyetlisiniz diyorum ki siteyi yeni açtım. burda soruma cevap verecek bilginiz yok işin baska yonlerini deşelemişsiniz. uCinar arkadasım sadece sana teşekkür ederim. yeni tasarım yaptıracagım ama iç seo konusunda bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.
İnsanlar art niyetli değil senin yaptığın yanlış. Foruma yardım istemek için konu açıyorsun ondada hedef kelimene linkleme yapıp insanları yönlendiriyorsun. Oun yerine site adını makale sonuna direk eklesen incelemek isteyen buyursun siteye bakabilir diye yazsan kimse laf söylemezdi. Hani bu forumdan gelen adamlar siteni tıklar 5 10 sn durup çıkar hemen çıkma oranını düşürür buda işine gelmez. Yada birisi sinir olur saldırır bile, burası r10 unutmayın.
İç seo konusunda sana buradan kimse yardımcı olamaz, olsa bile sen tasarım yaptıracağın adama bunu anlatsanda adamın iç seo dizaynı html tag, css vb konusunda google uyumlu çalışmayı bilmiyorsa hiçbirşey yapamaz.
Siz bu alanda seo uyumlu tasarım, google'ın tüm kriterlerini karşılayacak, kullanıcıları sitede zaman geçirmesini sağlayacak hoş tatlı renk tonlarından oluşan bir tasarım yaptıracak uzman bulun ve bu adam google'a hakim olabilsin.
Yoksa gelip birisi sana şunu bunu yap dese burada gitip tasarımcıya bunu göstereceksin adam anlamazsa boşa kürek çekersin.
Saygılar