baktım da 15 sayfa falan görünüyor, hocam sitenin sıralamalara girmesi için insanların onu araması gerekir ve bunun doğru yer olduğunu göstermesi gerekir,
google bir arama yapıldığında kullanıcıya sitelerin durumuna göre sıralama çıkarır, bundan sonra kullanıcı girdiği sitede bilgileri bulunca zaten başka bir siteye girmez ve google bunu algılar, ona göre yapılan aramadaki sıralamasını da yükseltir, bunun gibi bir çok etken mevcuttur sitenin yükselmesi için,
ayrıca sitenizin ismi de bence çok karmaşık bir yapıya sahip, insanların aklında kalması zor bir isimdir, yani insanlar r3 dizayn diye google da arama yapmaz, ne bileyim ev dizaynı, mekan dizaynı vs. gibi kelimelerde arama yaparlar, ne iş yapıyorsanız site adresinin de bununla paralel aynı isimde olması da büyük bir etkendir
Hocam aslında ismi karmaşık görünse de çok anlamlı. 3D Tasarım ve Görselleştirme yapıyorum. Bunun realistik olduğunu iddia ediyorum. Tabi sitedeki çalışmalar çok eski hiç güncellemedim aylardır da. O açıdan isim (Realistic 3D Design) Manasına geliyor. Ama hakikaten böyle uğraşmaktansa artık xxxxstudio gibi bir isimle gireceğim. Daha akılda kalıcı ve etkili olur diye düşünüyorum.