EmirhanKaruc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir opel çalışanıyım. İstanbul opel marda çalısıyorum insignia inanın hatasız hem performans hemde güzellikte bir araç. Bunu canlı canlı yaşamak lazım test sürüşüne çıkan müşteriler inmek istemiyor o koltuğuna otutturduğunzda bile zaten anlıyorsunuz nasıl bir araç olduğunu.

Dostum yorumun için teşekkür ederim, İnsignia benimde ilk almak istediğim araçlardan. Fakat çoğu kişi önermiyor, çok yakıyor,parçası çok pahalı, çok sorun çıkartıyor vs vs.
Bu söylediğim konular hakkında bir bilgin var mı?
100 km'de ne kadar yakar vs?

Penguenx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
c sınıfı ve d sınıfı araçları karşılaştırıyorsunuz, biri hb biri sedan araç tam olarak araçtan beklentilerinizi belirtirseniz ona göre yardımcı olalım, bana kalırsa ikisini de almam
Hocam beklenti olarak düşünmedim öyle ama, öne çıkan hoşuma giden araçlardan ikisi sadece. İnsignia'nın görüşünü,tasarımı vs olsun çok hoşuma gidiyor. Full paketi olan cosmo'yu düşünmüyor değilim aslında. Sadece bu araçlar hakkında fikirlerinizi almak istedim.

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Insignia 1.6t çok daha iyidir gösterdigin audiden
Hor kullanılmamis ve bakımları aksatilmayan otomobil kolay kolay sorun çıkarmaz
1.6T o motora yetmez diyorlar hocam, bu konuda düşünceleriniz nelerdir? Yakıtı ve bakımları ne kadar tutar tahmini,bilginiz var mıdır bu konuda?