Merhabalar,
Uzun bir aradan sonra tüm öğrencilerimizin eğitimleri tamamlanmış ve yeni dönem seo kurslarımız başlamıştır.
Eğitim almak isteyenler malatya ilinde olanlar birebir eğitim alabilirler.
Diğer illerde olan öğrencilerimizin masa üstlerine bağlanarak, aynı anda telefon görüşmesi ile uzaktan eğitim verilmektedir.
Eğitim içerisinde neler bulunmaktadır;
* Temel seo teknikleri
* Kalite Yönergeleri
* Seo Uyumlu Makale
* İleri Düzey SEO
* En az bir seo uzmanı kadar ileri düzey seo teknikleri
* Seo adına merak ettiğiniz her sorunun teknik incelemeleri
* Rakip Analizleri
* Ahrefs Kullanım
* Yeni seo stratejileri
* Birebir site analiz ve geliştirme hitlendirme çalışmaları
* Ve MASEO teknikleri
Kurs süresince seo adına aklınıza gelen gelmeyen, her konuya değiniyoruz ve iddaa ediyoruz ki, tüm seo öğrencilerimiz bir seo firması açacak kadar bilgi sahibi olabiliyorlar. Kurs süresi 10 saattir, geri kalan süre içerisinde skypeden sınırsız destek ve yardım alabilmektedir.
Kurs ücreti: 1000 TL olup, alınacak öğrenci sayısı sınırlıdır.
Ödemeler havale ve eft olarak, kurs başlangıcında alınmaktadır.
Öğrenci vazgeçmek isterse koşulsuz şartsız, kurs verilen eğitim günleri düşülerek kalan ücret iade edilmektedir. Bu güne kadar 23 öğrenci eğitim almış bulunmaktadır. Kurs ücretlerimizin çok yüksek olmasından dolayı bir çok arkadaşımız bütçesini denkleştirip eğitim alamadılar. Şuan seo öğrenmek ve seo adına sınırları zorlamak isteyen öğrenciler için büyük bir fırsat. Bol trafikli günler dileriz.
Not: Seo adına son nokta değiliz, bilgilerimiz dahilinde eğitim verilmektedir. Herkes gibi bizlerinde mutlaka eksikleri vardır. Her gün kendini güncelleyen ve araştırmalarına devam eden bir kurumuz.
seo şefi