Metins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Bende Enişteme Site Yapayım Dedim.Yan Dükkan,Karşı Dükkan Sahibi Geldi.Site Bası 200 Tlye Yaparım Dedim.İş Olarak Yapmıyorum.Hem Adamların İşi Görülsün Hemde Para Kazanırım Dedim.Demez Olaydım.Siteyi Yaptım.İnanın Kelime Bazlı Googlede İlk Sırada Bile Çıkardım.Adamların İstekleri Bitmek Bilmedi.Gecenin 2 Sinde Bile Mesaj Atıyodu.En Son Dediki Sana Verdiğim Parayı Eniştenden Alıcam Falan.Benim Şartel Attı.Sizin Yaptığınız Gibi Siteyi Silip,Parasını İade Edicektim.Arada Eniştem Kalıyor Diye.Ondan Sonra Hani 1000 Tl Verseler,Tövbe Ettim.Elimi Sürmem.Hele Bide Tanıdık,Cart Curt Girdinmi,Kökten Sıkıntı.Kurumsal Firmaya Gitse.1000,1500 Tl Fiyat Vericekler.Adamların İşi Bitince Eyvallah Diyip İşlerine Bakıcaklar.İyilik Ya Bizde Gece Bile Yardımcı Oluyoduk O Mevzulardan Sonra İnanın Bilgisayardan Anlayan Varmı Lafı Geçince,Ben Uzak Duruyorum.Format Falan Olsada
aynen hocam bide o mevzu var yazmayı unutmuşum adam şu kelimede 1. sayfada yok diyor 750 tl ye panelli tasarım veriyorsun tamam template yi netten alıp scripte döktüm ama neticede 0 site

kurumsalız zaten dediğim gibi boşluk vardı adama dedimki kelime başı 1500 tl ye çalışıyoruz 1. sayfa ilk 3 garantili verirsen ondada gelir dedim hala amcaoğlu o kadar etmez diyor dedi sildim geçtim yarın aradındada benzetecem kısmetse..

bilgisayardan anlayan varmı dediklerinde bende kaçıyorum çok alakasız bi soru soruyor yok öyle birşey deyince hadi ya bide bilgisayardan anlıyor diyorlar senin için diye fırça yiyoruz