Arkadaşlar bu 3 oldu bu tip müşteriler gelmeye başladı. Araya hatır gönül girdi 1-2 günlükte boşluk vardı hallederiz dedim aldım işi. fiyat olarak 750 tl gibi bir rakamda anlaştık'ki buda arkadaş hatrı hesabı oldu. her zaman yaptığım gibi ücretin yarısını iş başında diğer yarısınıda teslimatta alacağımı söyledim. Sen başla ücret sıkıntı değil oldu ve böyle devam ederken tabi ortada domain bile yok onuda ben alıcam. Dedim en azından domaini alalım diğerini hallederiz 3-4 günde vs. domaini aldık.
site bitti kişinin istekleri bitmedi dedim şu işin adını koyalım parayı alalım diğerlerini yaparız derken arkadaş ayak sürümeye başladı çarşambaydı cumaydı pazartesiydi derken 2 hafta geçti. Vatandaş beni aradı ve dediği kelime benim amcaoğlu bu işlerden anlıyor bu site bu kadar para etmez dedi gibi bir cümle oldu. Ben yine sinirlerime hakim olarak madem anlıyor bu işten amcanın oğlu ona yaptırsaydın dedim. Gelelim neticeye lafta bugun ödeme yapacaktı ( 5 kuruş ödeme yapmadı ) ve ödeme yapmadı. arayıp birşeyde demedi bende sitenin yedeğini dahi almadan sildim geçtim bu saatten sonra 1500 versede yapmam
tavsiyem kesinlikle ücretin yarısını almadan işe başlamayın... bu tip insanlar çoğaldı işi bitirip paradan kırarım diye....