O dönemde bize belirttiğiniz şeyler şimdi ki söylediğiniz şeyler ile aşırı tutarsız. Başka yerden hizmetiniz var mı varsa durdurulsun diye de belirtmiştik biz zaten şimdi sırf karalamak için diyorsunuz ki başka yerdende vardı. Onu da geçtik , aldığınız pakette kampanya yoktu. Özellikleride belirliydi. Detaylı raporlama hepsinde yazıyor karşısındaki onay yada red simgesine dikkat ettiniz mi ? Ayrıca diyelimki madem böyle bir mağduriyetiniz vardı neden bize başvurmadınız ? Bizim mağduriyete uğratmayacak bir firma olduğumuzu bilmiyor musunuz ?
Farkettiyseniz ben size şikayet konusu açmadım. Siz bu konuya mesaj yazdım diye üstüme geldiğiniz için anlattım. Olan oldu eskide kaldı geçti diye birşey demiyorum zaten.
Siteme faydanız çok oldu elbet ama sponsor seo danışmanlığı yaptığınız süreç te oldu.
Ayrıca kampanya yoksa raporu isteyince (bana bunu firma sahibi fb üzerinden söyledi) bana raporu teslim etmeniz gerekirdi. Raporsuz seo çalışması olmaz en nihayetinde. Aramız uzun zaman iyiydi oyuzden bir şikayette bulunmadım sadece iletişimi kestim. Eski konuları açmaya gerek yok şuanda.
Sizi karalamama gerek yok ben fiyatı uygun olan linklerden alıyordum sürekli. Benimde size link sattigimi unutmayalım.
Ek olarak şu koskoca r10 forumunun arama kutusuna hosta zor yazın bakalım kaç memnun kaç sorunlu kişi var.