cepoyunz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar.
Bulunduğum ilin facebookta iş grupları var. Ne zaman yazsam hiç bir zaman iş bulamadım. Veya erkeklerde durum paylaşıyor, bildiklerini yazıyorlar ne beğeni ne yorum var.

Ama bir bayan yazıyor, aman Allahım o da ne ?? En az 20-30 beğeni, yorumlar havada uçuşuyor. Hatta o kadar iyi niyetli insanlarımız var ki, yorumda kıza iş öneriyor başka iş ilanı sitelerinden, hatta yorumda hiç birbirini tanımayan erkekler yorumda kavga ediyorlar

Ben sıkıldım artık bu insanların abazanlıklarından, ne yani kız iş verdin diye senle sevgili mi olacak veya düşündüğün şeyi mi yapacak ??? Yeter artık... Herkesin kız kardeşi var ve kesinlikle tanıdığınız bayan veya kız kardeşlerinizi bu tarz ortamlardan koruyun...
Hocam bu tarz seyler o kizlarin hosuna gidiyor. Senin benim bacim gibi ahlakli insanlar boyle ilgi gordugu ortamlarda durmaz uzaklasir. Ama dedigin gibi kadinlara oncelik tanindigi dogru. ****** hikaye sitem vardi. Patronla iliski kategorisinde 100.000 den fazla hikaye var hocam kim yaziyor bunlari saniyonuz