Öncelikle tüm yourmlar için tşk ederim.

bnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ek sayfalarını, görsel sitemap ve normal sitemap'e kaydetme. içeriklerin 400+ kelime olursa ve içerik uzunluğuna göre resim sayısını ayarlarsan hiçbir sorun olmaz dostum.

o spam yiyen sitelerin nasıl siteler olduğun biliyoruz.

maksimum 100 kelime yazı, 20,30 tane resim.. bi zahmet spam yesin, biz o kadar emek veriyoruz.
Hocam şimdi şöyle bir sıkıntı var konusunuda açtım
https://www.r10.net/wordpress/1615733...me-sorunu.html

galeri şeklinde konu eklediğimde aynı gün veya ertesi gün tüm görsellerim indexleniyor.
Fakat konu içine fotoğraf eklediğim zaman index alamıyorum ve sıralamalarım daha düşük oluyor bir anlam veremedim bunu nasıl çözebilirim ceza yememek için devamlı galeri oluşturmak istemiyorum, ama konu içine eklediğim görsellerde hem index almıyor hemde sıralamada epey geride oluyor

şimdi şöyle bişey aramalarda var ek sayfalardan gelenler (galeri sayfası) ana konuya gidiyor direkt olarak bende lightbox galeri sistemi yaptım yani adam fotoya tıklayınca ek sayfaya gitmiyorda konu içinde açılıyor fakat yinede ek sayfalar indexleniyor (görsellerin daha iyi index alabilmesi için)

Bu durum bir eksi veya bir sıkıntı yaratırmı? sadece şimdi için değil ilerde diyelimki lightboxu iptal ettim ve galeri sistemine döndüm sonuçta linkler aynı olacak sadece anakonuda değilde ek sayfada açılacak