Ben İphone 4s ve 5s kullandım 1 ay bile dayanamadım.!
Uygulama indiriyorum kısır döngü androide indirdiğim whatshapp ios'da 2 saate iniyormuş havası verdi.
Apple storeye giriyorum ekran flu bomboş biraz bekleyince kendine geliyor açılıyor arayüz.
Kusura bakmayın ama androidi s3 ile discovery ile test edip konuşmayın Z5 akar gider hocam bana göre ios lanet bişiy o parayı nasıl veriyorsunuz appleye anlamıyorum.!
Çakma iPhone benzeri bişi kullandınız galiba. Ya da internetinizde sorun vardı. Söyledikleriniz bir iPhone'u anlatmıyor. iPhone'un en eski modelini bile kullansanız bu söyledikleriniz yaşanmaz.
Tavsiyeye gelince kesinlikle iOS işletim sistemine sahip iPhone'dur. Android ile iOS karşılaştırılamaz bile. Stabilite, performans istiyorsanız, donma, kilitlenme, sorun yaşamak istemiyorsanız seçiminiz iPhone olmalıdır.
Rootlama vs. benzeri işlemleri de iPhone'da Jailbreak ile yapabilirsiniz. Jailbreak ile ücretli uygulamaları ücretsiz olarak yükleme şansınız oluyor. Fakat Jailbreak'in asıl amacı bu değil, iPhone'a özgürlük kazandırmaktır. Bluetooth ile dosya gönderim/alım aktif etme, home tuşunu kullanmadan uygulama değiştirme/kapatma, tema yükleme vs. gibi burada anlatılmayacak yüzlerce özellik/uygulama eklenebilmekte. Fakat hatırlatmakta fayda var, Jailbreak son sürüm iOS'a yapılamıyor, önceki sürümlere yapılabilmekte. Belirli zamanlarda yeni sürümlere Jailbreak çıkmakta, Apple ise sürüm güncelledikçe çıkarılan Jailbreak açıklarını kapatmaktadır. Jailbreak kullanmak için sürüm güncellemesi yapmamalısınız. Son olarak Jailbreak sanıldığı gibi yasa dışı bir işlem değildir fakat garantiye gönderirken telefonu sıfırlayarak göndermelidir.