sessizdalga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayet konusuna yorum yapmak , yada o konu üzerinden sohbet etmek forum kuralları gereği ceza gerektiren bi durumdur. Yöneticilere bildirim yapılmıştır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:11:18 -->-> Daha önceki mesaj 13:09:13 --

Allah aşkına , sistem suspend eder gelir konu açarsınız ,destek talebine cevap vermezsiniz kapanır gelir konu açarsınız cidden baydı bu ya. Bi kere de sorunlarınızı konuşarak halletmeye çalışın. Firma yerli yerinde duruyor , iletişimi ulaşımı mevcut ama siz hala yaygara koparmaya çalışıyorsunuz.
0544 476 42 24 numaralı telefondan sizin iletişim telefon numaranızı dün ve bugün kaç kere aradım ama bir kere bile ulaşamadım. kontrol edersiniz santralden tabi varsa

ben yaygara felan koparmaya gelmedim, dolandırıcılık felanda demedim hizmetinizin iyi olmadığından bahsediyorum sadece.

Ayrıca benim kadar sizin firmayı tavsiye eden bir sorun olduğundan telefondan sorunu bir teknik çalışan gibi size ileten bir insanda bulamazsınız.

Bir savunma yapabileceğinizi sanmıyorum, konuyuda uzatmak istemiyorum zaten.

Ticket üzerinden devam edebiliriz konu çözüme kavuşursa konunun kapatılması için zaten talep göndereceğim.