orcuntuna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, paranın üste konmakta üstüne yok bazı kişilerin
Şikayet konusuna yorum yapmak , yada o konu üzerinden sohbet etmek forum kuralları gereği ceza gerektiren bi durumdur. Yöneticilere bildirim yapılmıştır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:11:18 -->-> Daha önceki mesaj 13:09:13 --

muhammetoral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi önce kendi firmanızı temsil eden hesabınızla burda savunma yaparsanız memnun olacağım aksi takdirde yorum bile yapmanızda bir netice görmüyorum.

İkinci olay ise nsleri siz hostu kapatınca sitenin zarar görmemesi için hemen farklı bir hosta aktarmak için değiştirdim, zaten bıkmıştım hostunuz sürekli çökmesinden.

Mantıklı bir cevabınız yoksa yorum yapmamanızı rica ediyorum.

( Ayrıca tickete cevap geldikten hemen 1dk sonra tickete girmeme rağmen kilitliydi ve cevap yazamıyordum, ticketi aktif daha edemiyordum )

R10 hosting şikayetleri bölümünde ilk sayfanın yarısında sizin 6 tane şikayet konunuz bulunuyor buda yaşadığım rahatsızlıkta haklı olduğumun farklı bir kanıtıdır.
Allah aşkına , sistem suspend eder gelir konu açarsınız ,destek talebine cevap vermezsiniz kapanır gelir konu açarsınız cidden baydı bu ya. Bi kere de sorunlarınızı konuşarak halletmeye çalışın. Firma yerli yerinde duruyor , iletişimi ulaşımı mevcut ama siz hala yaygara koparmaya çalışıyorsunuz.