Muhammed Bey destek talepleri 10 saat boyunca cevaplanmadığında otomatik olarak kapatılır. Bunun yerine farklı bir destek talebi iletebilirsiniz. Sistemde dns değişikliği yapan siteler otomatik olarak suspende alınıyor. Yani kullanılmayan ürünler açık kalmıyor herhangi bir kötü amaçlı kullanıma karşı. Sorunlarınızı bizimle çözmenizi ve bu konuda herhangi bir mağduriyet olmadığı için foruma taşımamanız gerektiğini düşünüyorum.
Birincisi önce kendi firmanızı temsil eden hesabınızla burda savunma yaparsanız memnun olacağım aksi takdirde yorum bile yapmanızda bir netice görmüyorum.
İkinci olay ise nsleri siz hostu kapatınca sitenin zarar görmemesi için hemen farklı bir hosta aktarmak için değiştirdim, zaten bıkmıştım hostunuz sürekli çökmesinden.
Mantıklı bir cevabınız yoksa yorum yapmamanızı rica ediyorum.
( Ayrıca tickete cevap geldikten hemen 1dk sonra tickete girmeme rağmen kilitliydi ve cevap yazamıyordum, ticketi aktif daha edemiyordum )
R10 hosting şikayetleri bölümünde ilk sayfanın yarısında sizin 6 tane şikayet konunuz bulunuyor buda yaşadığım rahatsızlıkta haklı olduğumun farklı bir kanıtıdır.