Hipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siteyi kelimeyi MÜMKÜN İSE google search konsole girişinizi verebilirseniz bi bakmak isterim.
site ve kelime hakkında bilgilendirme yaptım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:03:37 -->-> Daha önceki mesaj 11:00:03 --

Meftun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10k hitli sektöründe kafada olan bir sitem doğal olmayan bağlantılardan ceza almıştı. 7-8 ay sonra manuel spam kaldırılmıştı. 3-4 ay bekledim hafiften backlink aldım ama site yükselmiyor gibiydi. Sonrasında domaine 301 çektim ve bir süre süre sonra kelimeler hafiften kendi kendine yükselmeye başladı. Eski domainde sektör ile birebir uyumlu, 5 karakter premium bir domaindi.

Siz biraz daha bekleyip sitenize gerçek ziyaretçi çekebileceğiniz kanalları deneyin. Sosyal medya olur, sizinle aynı içerikli sitelerde reklam olur. Eğer yine istediğiniz sonucu alamıyorsunuz 301 deneyebilirsiniz.
Malesef olay tamda domainden vazgeçememek kısmında çıkmaza giriyor hocam. Aksi halde siteye yaptıgım çalışmaları, en azından içerikleri dahi toparlayıp başka bir domain ile başlayarak girsem eminim istediğimiz başarıya ulaşacaktır.

Şuanda yapmayı düşündüğüm olay @intel isimli üye arkadaştan ahrefs konusunda bir talepte bulundum. Kendimde ayrıca wmt'den son linkleri kontrol ederek tekrar gereksizler için bir disavow işlemi yapıp sonrasında bir süreliğine de olsa söz konusu ana kelimeden vazgeçip, link aldığım güçlü yazılarda ki text linklerimi de başka bir kelimeye çevirerek o kelime üzerinden yükselip, ana kelimenin türevlerinden organik hit kazanmayı deneyeceğim diye düşünüyorum.