tzengin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet arkadaşlar merhaba bir kaç sorum olacaktı bilenler yanıtlarsa sevinirim.

1. Boyutlar vesaire rakamları ile hiç aram yok. Şuan TTNet'de aylık 60-70₺ ödüyorum ve yetiyor belki biraz daha büyük bir paketi olabilirdi bana uygun. Turkcell Superonline'da hangi paketi seçmeliyim? Uygun ve rakamsal olarak fazla olan? (Wordpress, Tema, Font, Brush vesaire indirip yüklüyorum yalnızca)

2. Geçiş işlemi nasıl yapılıyor? Sabit hat sahibi kendisi mi geçiş işlemlerini başlatıyor yoksa onun adına biz de yapabiliyor muyuz?

3. Kurulumda yeni modem vesaire teslim ediyorlar mı? Modem bile ölmüş durumda artık. TTNet'den illallah ettim resmen Allah belalarını versin desem umarım aşırıya kaçmaz.

4. Sırf bu yazıyı yazarken bile 3 defa kesintiye uğradım umarım anlıyorsunuzdur.
Türk Telekom'da çalışan biri olarak bazı sorularına cevap veriyim.

1- Bu soru hakkında bilgim yok

2- Ev telefonun varsa önce internetini iptal edeceksin. İptal ettikten sonra sabit hattını Superonline'a başvurup taşımalarını isteyeceksin. Taşıma işlemi bittikten sonra internet başvurusu yapacaksın. Ortalama 10 gün internet kullanamayacaksın. Çünkü sen TTNET'e iptal talebi verdiğinde anında internetin kesiliyor. Fakat portun boşalmıyor. TTNET 7-10 gün arası portunu boşaltıyor. O süre içerisinde yeni internet bağlantısı olmuyor.

3- Superonline modem veriyormu bilmiyorum ama TTNET'deki 2 yıllık taahhütün bitmeden çıkarsan 240 lira modem ücreti cezası çıkar.