Lütfen konuyu dikkatlice okuyunuz...
Arkadaşlar Z5 premium Gold telefonumu aşağıdaki ürün çeşitlerinden biriyle takas etmek istiyorum.
DSLR Fotoğraf Makinesi ( Canon yada Nikon )
İphone 6S
Playstation4
Laptop
Telefon çok temiz. Çizik , ezik vuruk vs. hiç bir şey yok. Ekran koruyucusu ve silikon kılıfı mevcut. Sıfırdan farkı yok.
Fatura Tarihi : 09.01.2016
Garanti : Sony Eurasia garantili
Faturası , Şarj cihazı , kitapçıkları duruyor. Kulaklığı mevcut değil fakat yanında Samsung S6 edge'in orjinal kulaklığı verecem.
: ÖNEMLİ BÖLÜM :
Arkadaşlar telefon bana takastan geldi. Bundan önce elimde S6 edge - Gear VR ve Gear'dan oluşan bir setim vardı. Çok acil nakit ihtiyacından dolayı sistemi satışa çıkardım ve Z5 premium + nakit olarak bir arkadaş ile takasladım. Telefon ihtiyacım olmadığı için ve üzerine aldığım nakit para sıkıntımı çözdüğü için telefon aldığım günden beri evde duruyor. Sadece 1 kez hattımı takıp her şeyin sağlıklı bir şekilde çalıştığını test ettim. Telefonu ben yanlış hatırlamıyorsam 02.02.2016 tarihinde aldım arkadaştan. Yani telefon 5 aydır evde duruyor. Sadece akşamları yarım saat kadar periscope'da yayın izlemek için kullanıyorum. Aldığım günden beri silikon kılıfı olmadan hiç kullanılmadı. Yalnız telefonda şöyle bir şey dikkatimi çekti telefonun sol tarafı dümdüz fakat sağ tarafında ( güç tuşu ve ses kontrol tuşunun olduğu kısım) hafif bir kavis var. Telefonu aldığım arkadaşa sorduğumda telefonun orjinalde böyle olduğunu , kutudan o şekilde çıktığını söyledi bende sorun etmedim. Orjinalinde böyle bir kavis var mı yok mu bilmiyorum. Bükülmüş olabilir mi diye iyice inceledim ekranın boşluklarına vs. detaylıca baktım bükülmüş olabileceğine dair hiç bir iz yada kusur göremedim. İşlerimin yoğunluğu sebebiyle de servise gidip nedir ne değildir sorma fırsatım olmadı.
Şu an kullandığım telefonum olduğu için İphone 6S dışında hiç bir telefon marka modeliyle takas olmaz.
Piyasayı az çok bilen bir insanım. Lütfen saçma sapan tekliflerde bulunmayın. Telefonu acil satmam gibi bir durum yok. Sadece evde boş boş durduğu için , ihtiyacım olmadığı için kullanabileceğim bir ürün ile takas etmek istiyorum.