Biraz geç oluyor fakat bilinen yanlış ve doğruları söyliyim
1)Aynı vps de barınabilir ama tavsiyem a Class ip lerde barınsın b de olabilir ama c Class ip lerde kesinlikle uzak dur. Google ı salak yerine koymaya gerek yok c Class ları çok rahat anlar 1 kişiye ait olduğunu bu yüzden c Class ların önemi yok a Class lar pahalıdır ama yüzde yüz etki sağlar
2) Kesinlikle acık olması gerekir google buna önem verir ama her domain e farklı bilgiler yaz hepsi farklı olsun
3) Evet her site için farklı webmaster Tools kaydı yapmalısın
4) Hayır değil her site için aynı tema kullanabilir sin sonuçta bir temayı onlarca insan kullanıyor ve yükseliyor da onlarca insan gördüm böyle temanın bir etkisi olsa aynı temayı kullanan o kadar insan nasıl yükselecek
Ek bilgi olarak her siteye farklı ns (nameserver) ver ben her zaman olumlu etkisini gördüm Spin olayına gelecek olursak kullan ben yıllardır kullanırım spinin zararını görmedim tabi boktan bir şekilde Spin yapma değil bendeki Spin botu mükemmel işler yıllarca kullanıp değiştir dim o botu sürekli ve en iyi Spin haline getirdim. Ben yıllardır paravanlar kurup ilerletiyorum ve ana sitelerimi besliyorum deneyimlerim sonucu bunları yazıyorum daha fazla bilgi istersen sorun olursa pm at bana ama unutmaman gereken tek şey paravanların seo ya ihtiyacı var bir siteye seo yaparsan otorite sahibi olur ama sitenin otorite sahibi olması için otoritesi iyi siteler den backlink almalısın cöp siteler den değil sadece içerik gireyim sonra link ekliyim bunu yaparsan bırak bu işi hiç uğraşma ama paravanlara da seo yapıp backlink alırsan o zaman etkisini gözlerinle göreceksin ve paravanlara yapacağın seo sayesinde hepsi zamanla hitlenecek ve onlar dan bile güzel gelirler elde edeceksin