turkojen34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum ben bu programın kendi kullandığım ayarları ile gönderiyorum istemiyorsan yorum yapmazsın neyin peşindesin wmdende yazmışsın.

Ayrıca kim backlink almış kafanmı güzel senin otomatik olarak backlink ve seo konusunda wm aracı kendine link çıkıyor bilmiyorsan öğren.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:51:45 -->-> Daha önceki mesaj 18:48:38 --

Ayrıca bu linkleme banamı ait bi bakda öyle konuş

<a href="https://*******.com/nedir/backlink" class="bilgi-sayfasi" target="_blank">backlink</a>

Bu linkten ben siteme backlink kelimesinde link çıkıyorsam tüm siteyi sana ücretsiz vereceğim yok çıkmıyorsam elindeki vs vs tosun kayaları babanın hayrına dağıtta görelim.
ben ondan bahsetmiyorum ki, site adresinizi yazarak backlink sağladığınızdan. backlink kelimesiyle alakası yok.

yanlış bulduğum şey gayet bilinen traffic spirit programını ayarıyla vermeyi vaat edip farklı şekilde algılatarak kendi sitene programdan daha çok yararı dokunacak (ona bile gerek kalmadan) şekilde gerçek hit ve yorum çekiyorsun.. forumdan foruma paylaşıyorsun. diğer forumun linkini buraya da atıyorsun aynı konu olduğu halde. bunlar muhtemel şeyler ama satış linkini anlayamadım.

ayrıca diğer forumdaki satış linkini koyma ve ismimle dalga geçmenizin amacı nedir?