tosunkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@turkojen34

Neden "IPTS (Traffic Spirit)" isimli ücretsiz Jinglingin İngilizce sürümü olan Çin yapımı hit programını sitenize 3 yorum karşılığında gönderiyorsunuz?? böyle bir saçmalık görmedim ben. ayrıca da forumdan backlink almışsın.

wm aracı'ndaki konuda da jinglingin editlenmiş versionu satılıyor. kolay gelsin herkese, hiç hoş değil!
Dostum ben bu programın kendi kullandığım ayarları ile gönderiyorum istemiyorsan yorum yapmazsın neyin peşindesin wmdende yazmışsın.

Ayrıca kim backlink almış kafanmı güzel senin otomatik olarak backlink ve seo konusunda wm aracı kendine link çıkıyor bilmiyorsan öğren.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:51:45 -->-> Daha önceki mesaj 18:48:38 --

turkojen34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum ben bu programın kendi kullandığım ayarları ile gönderiyorum istemiyorsan yorum yapmazsın neyin peşindesin wmdende yazmışsın.

Ayrıca kim backlink almış kafanmı güzel senin otomatik olarak backlink ve seo konusunda wm aracı kendine link çıkıyor bilmiyorsan öğren.
Ayrıca bu linkleme banamı ait bi bakda öyle konuş

<a href="https://*******.com/nedir/backlink" class="bilgi-sayfasi" target="_blank">backlink</a>

Bu linkten ben siteme backlink kelimesinde link çıkıyorsam tüm siteyi sana ücretsiz vereceğim yok çıkmıyorsam elindeki vs vs tosun kayaları babanın hayrına dağıtta görelim.