Konu
PHP
Php Scriptlerinizi Güvenle Lisanslayın ! Php Lisanslama Scripti 15 TL ! | ibrahim özdemir v1
23-06-2016, 16:28:15
Paus1453
Üyeliği durduruldu
-----------------------------------------------
★
V2 GÜNCELLEMESİ GELMİŞTİR !!!
★
Gelen ek güncelleme ve kısa bilgi
-Artık 5 TL olan pakette dosyaları değil sadece size özel bir yönetim paneli veriyoruz .
-O yönetim panelinden istediğiniz gibi lisans işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz .
Bu sayede sunucu güvenliğine ihtiyaç duymanıza gerek kalmıyor .
-Dosyalarınızı şifreleyebileceğiniz ioncube tarzı bir bölüm bulunmaktadır .
-Tüm detayları ile kullanımını sizlere gösteriyoruz .
-
Örnek : Wordpress temanız var bizden lisans alırsanız kodlama dahil şeklinde her türlü şifrelemenizi yaparız kontrol paneli hazır şeklinde veririz . Dilersenizde kendiniz bizden aldığınız kod ile functions.php sayfasını birleştirip bize sadece functions.php atarsanız tüm sayfayı şifreleriz .
★
★
------------------------------------------------------------------------------------
--------------
Nedir ? :
Php lisanslama sistemimiz sizlere tamamen güvenilir bir hizmet sunmaktadır . Kendi özel sunucularımızda barınan dosyalarımız ve sistemlerimiz sayesinde ve size vereceğimiz şifreleme yöntemleri sayesinde kolayca scriptlerinizi temalarınızı kısacası tüm php dosyalarınızı gönül rahatlığıyla şifreleyip , lisanslayabileceksiniz . Ve bu lisans yönetimi sadece size özel olacaktır .
★
★
Özellikler
-Sadece dosyalardan oluşmaktadır .
- Herhangi bir veritabanı vb bağlantı gerektirmez .
- Kurulumunu biz yapıp veriyoruz .
- Her zaman her türlü destekte bulunuyoruz .
★
★
Tek lisans 5 TL olarak güncellenmiştir , Sadece 5 tl fiyatla bu sistemi sizde alabilirsiniz .
Hepsinde destek ve güncelleme paketlerimiz mevcuttur .
Online olarak yönetebileceğiniz şekilde bilgileri veriyoruz ..
Sürüm güncellemeleri tarafımızca yapılmaktadıdr ek bir ücret alınmamaktadır .
Ödeme yolları:
İninal,ing bank , Telefonuma TL Yükleyerek , PTT (+5TL) ,Enpara , Akbank
Ödemeler aylık yapılmalıdır .
★
Demo :
Sizin temanızı çalıp çalıştırmaya çalışanların ana sayfasında bu hata çıkacaktır .. ( Yazıları istediğiniz şekilde düzenliyoruz .. )
Ek Olarak: Konuyu ilk görüp isteyen 1 kişiye ücretsiz kurulum + ömür boyu lisans dahil bizden hediye !(Verildi)
Dosyanıza koyacağınız şifreleme türünden 1 örnek :
<?php $_F=__FILE__;$_X='Pz40YnIxaDRtMnpkNW00cg==';eval(b ase64_decode('JF9YPWJhc2U2NF9kZWNvZGUoJF9YKTskX1g9 c3RydHIoJF9YLCcxMjM0NTZhb3VpZScsJ2FvdWllMTIzNDU2Jy k7JF9SPWVyZWdfcmVwbGFjZSgnX19GSUxFX18nLCInIi4kX0Yu IiciLCRfWCk7ZXZhbCgkX1IpOyRfUj0wOyRfWD0wOw=='));?>
HAKKIMIZDA YORUMLAR
MuhammetDemirel adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Ref oldum çok memnunum çok güzel bir sistem kendisine çok teşekkür ediyorum bence denemeniz gerek fiyatıda çok uygun + şifreleme de yapıyorlar çok iyi bence.
WMYunus adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
1 Adet Panel Alınmıştır Dürüst ve ilgili Satıcı.