google kendi vergisini öder sizin adınıza vergi ödemez.bu nedenle çifte vergilendirme diye bişey yok.daha önce ceza alanlar oldu bazıları yırttı bununda sebebi işi bilmeyen savcılar hakimler vs. adam internette facebookdan sornasını bilmiyo net kazancı diyince davayı bırakıyo ama vergi cezası 5 yıl geriye dönük alınabiliyo bu nedenle bugün kimse ceza almıo bana sıra gelmez düşüncesi çok saçma 1000 kazancı olan hadi bahane uydurabilir ama siz bari 20 değilde 16-17 alın içiniz rahat olsun.bazıları mal gelecek siteye girene fiş keseceksin vs. coşmu.ama hizmet ihracı diye birşey var sen google a hizmet satıyorsun.google de fatura kesilemez diye birşey yok ben farklı bir firmayla çalışıyorum faturamı her ay ptt ile yolluyorum amerikaya adamlarda almayız demedi.şuan asgari ücretlinin bile vergisi 300-400 tl filan heralde.bu kazanç ellerine geçmediğinden farkında değil kimse ama netten kazanan adam bakıyo 5 alıosam 1.5 ini niye veriyim diyip vergiyi vermio sonrada kendini savunmak için bahaneler uyduruyo banamı sıra gelecek şu şu kadar kazanıo vs. birşeyi çok fazla kişinin yapması o şeyi doğru yapmaz.