Merhabalar.
Son zamanlarda boş zamanımı değerlendirmek için kendime çeşitli sektörlerden çeşitli siteler yapıyorum. Yeterince sitem olduğu için artık moderasyonu beni zorlamaya başladı. O yüzden günde 1 site şeklinde site kurulum işi yapmaya karar verdim.
Boşta domainleriniz var veya boşta adsense hesabınız var diyelim.
Boşta duran domain de adsense hesabı da zarardır.
Güven sorunundan ötürü kimseyle de site veya reklam kodu paylaşımı yapmak istemiyorsunuz.
Site yapacak, uğraşacak, ayarlarını yapacak, zamanınız, bilginiz veya haliniz de yoksa teklifimi değerlendirebilirsiniz.
Ne yapıyorum?
1. Verdiğiniz domain altına istediğiniz (ücretsiz) veya bana bırakabileceğiniz bir tema ile wordpress sitenizi size ait host hesabınıza kuruyorum.
Şayet host hesabınız yok ve benden talep ederseniz ayrıca ücretlendirilecektir.
2. Sitenin indexlenmesi ve hit alabilmesi adına gereken benim tavsiye ettiğim tüm eklentileri kuruyor ve ayarlarını yapıyorum.
3. Webmaster Tool'unuz varsa sitenizi kendi hesabınıza ekliyorsunuz, yoksa kendi hesabıma ekliyorum ve Index e katkı sağlıyorum.
4. Sitenizin hangi sektörde olmasını istiyorsanız, benim belirlediğim veya sizin belirlediğiniz (içerik çekimine uygunsa) sitelerden kendi yöntemimle içerik çekiyorum. (Spinleme yapmıyorum)
5. Son olarak Adsense kodlarınızı da sitenize ekleyip tarafınıza teslim ediyorum.
Sayaç olarak ben Metrica kullanıyor ve öneriyorum, siz dilediğiniz sayacı kullanabilirsiniz.
Bundan sonraki süreçte sitenin yönetimi, gelişimi ve sorumluluğu size aittir.
Site kurulumu ardından ücretsiz olarak sadece 24 saat destek verebilirim, daha sonraki destek talepleriniz ücret gerektirir.
Günde 1 taneden fazla iş almayı düşünmüyorum.
Belirlediğiniz sektör, içerik çekilmesini istediğiniz siteler, çekilecek içerik sayısı vb. gibi durumlar harcanan emeği (zamanı) ve dolayısı ile fiyatı etkileyeceğinden sabit bir fiyat veremiyorum.
Min. fiyat ortalama 75 TL seviyesinde tutulacaktır.
Detayları görüşmek ve referans sitelere göz atmak için Skype üzerinden ulaşabilirsiniz.
İyi çalışmalar dilerim.