Merhaba, servisinizi 2-3 gündür kullanıyorum cpm oranlarınız iyi. Fakat, sayımlar düşük gözüküyor.
https://link.tl/rates.php linkteki tabloya baktım Mobil için Yakında yazıldığını gördüm. Sadece masaüstü hitleri mi sayıyorsunuz mobil hitleri saymıyor musunuz acaba ?
Ayrıca Toplam Kazanç kısmındaki para ve alt kısımdaki Son 7 Gün kazancı neden farklı anlamadım orayı açıklar mısınız.
Toplam kazanç bölümü size geçmişte aldığınız ödemeler ile bekleyen ödemelerinizin toplamını yani sistemi kullanmaya başladığınız günden itibaren elde ettiğiniz kazançlar toplamını gösterir. Son 7 gün ise yalnızca son 7 günlük süreçte elde ettiğiniz kazanç miktarını gösterir.
sayımlar inanılmaz derecede düşük sayıor ...sayımlar ile ilgili bir düzenleme yaparsanız daha güzel olur....suan bir cok forumda ve diger sitelerde herkes sayımlardan şikayetcidir...eger diger rakip sitelerden daha iyi olmak için herzaman en iyisini yapmak gerekir....diye düşünüyorum....
sayımlar hakkında bilgi almak istiyorum neden düşüktür....bununlan ilgili bir calışma düzenleme yapacakmısınız ?
Sayımlarımız düşük değil. Sistem güncellemeleri bazen geç geliyor. Buna denk gelmiş olabilirsiniz. Reklamı Geç butonuna tıklayan
her tekil ziyaretçi sayılmakta ve kazanç sağlamaktadır.
bildiğim kadarı ile link.tl türk yapımcılara ait ve kullanmayı düşündüm lakin sürekli ödeme yapılmıyor sayımlar berbat gibi kelimeler görüyorum fakat bunun yanı sıra bazı büyük sitelere bakıyorum sizin servisi kullanmakta sonuç olarak ikilemde kalmış durumdayım
son olarak
3k hitim bulunmakta %95 tr hiti ortalama kazancım ne olur bc.vc 2 dolar veriyor
ve bir arkadaş sormuş yukarıda cevabını göremedim mobil hit sayımı varmı
CPM oranlarımızı sitemizden görüntüleyebilirsiniz. Ödemelerin yapılmaması gibi bir durum söz konusu değil tam tersine PayPal Türkiye faaliyetlerini durdurmadan önce 2-3 günde 1 kez ödeme yapıyorduk. Yine aynı hale getirebilmeye çalışıyoruz. Şu an Payza sisteme eklenmiş olup umuyoruz ki kısa bir süre içerisinde günlük ödemelerimiz tekrar başlayacak. Ödeme yapılmaması gibi bir durum söz konusu değil.
Gerekli açıklama yapılmıştır.