Merhaba bir cep telefon no için ödemem vardı 212 TL yarısı kadar miktarı ödedim "95 tl" daha sonra ikinci taksit aklımdan çıkmış.Her neyse bugün borcum için hem kağıt gönderdilerhem de telefon ettiler.Verdiğim 95 tl düşülmeden 212 tl den işlem yapılmış.Telefondaki hanımefendiye sordum kalan borcu önce kredi kartı mı yoksa nakit mi dedi bende kredi kartım olmadığını dedim eğer kredi kartı olursa 350 tl taksit yapılabilir dedi eğer ödeme yapmazsam borcum 650 tl olacakmış eğer peşin verirsem de 350 olur borcunuz dedi uyaptan kontrol ettim borcum 212 tl üzerinden işlem görmüş ve 434 tl bir de kuruşlu hesabı var.
Borcuma ne dahil dedim dosya masrafı falan dedi bir şeyler dedi onları görmek için ücret ödüyorlarmış onlarda dahilmiş peki neden borcum da ben daha demeden 104 tl civarı indirim oldu ayrıca o ödediğim 95 tl düşmesi gerekmiyor muydu ? Bir de avukat arkadaşlara dosya masrafında indirim mi oluyor acaba yoksa neden bir an da o kadar ücret düşer?

Yani sayın arkadaşlar ne yapmam gerek sizce bana bir saçmalık var gibi geldi o yüzden açtım.

Ayrıca burası biliyorum bilişim hukuku bu konuyu açmamam gerekiyor ama soracak kimse yok

Bu da uyap görseli:

Not:Ayrıca gönderilen kağıtta ücret yazmıyor ve 95 tl ödememi kendileri hatırlatıp söylediler.Bu borç nasıl oluyor da bir anda düştü?