Çok ilginç böyle bir durumla ilk defa karşılaşıyorum.
Açıklamada yazdığına göre sözleşmeniz mining için şuanda kârlı olmadığı için durdurulmuş. Aldığınız zamanki sözleşmede günlük bakım masrafı 0,0015 dolar yani ths başına 1,5 dolar bakım masrafı oluyor. 5 THS için 7,5 dolar yapıyor buda. Şuanda 5 Ths yaklaşık 1,5 dolar ancak getirisi oluyor. Dolayısıyla sıfır noktasında.
Doğru mu anlıyorum; Açıklamada ayrıca, sözleşme tekrar kârlı bir hale gelirse tekrar aktif olacağı mı söyleniyor?
Benim de geçen sene farklı zamanlarda aldığım 12 THs'lik sözleşmelerde "USD 0.00079 per GH/s and day" yazıyor. Diğer aldığım 8 THS'lik sözleşmelerde de "USD 0.0004 per GH/s and day" yazyıyor. Yani birnden günlük Ths başına 0,79 dolar masraf, diğerinden Ths başına 0,4 dolar masraf kesiliyor. Bu şekilde hesapladığımda tam olarak gönderdikleri btc ile mining zorluğu uyuşuyor birbiri ile.
Buradaki sözleşmelerde günlük bakım maliyetinin sabit tutulması saçma olmuş. En azından sizin gibi yüksek bakım maliyetinden sözleşme almış müşterilerin bakım maliyetleri düşürülmesi gerekir.