kandırmışlar sizi. birde spam olacak.

evet hocam saolasın yazım hatası yapmışım
etiket kullanmadığım yazılar ile etiket kullandığım yazılar arasında hit farkı var. etiket kullandıklarım daha etkili.
Etiket kullanmamak bana göre don giymeden pantolon giymeye benziyor.
Etiketsiz bir sayfa At kuyruğundaki kelebeğe benzer
Hocam etiketlerde sorun yok sayfa keywords'lerden bahsediyorum.
Google meta keywordsü dikkate almıyor ama kullanmakta bir sakınca yok. Yorum yapanlar keywordsü neden etiket olarak algılamış anlamadım.
Sperme alma olayını anlamadım, biri açıklasın

Yazım hatası yapmışım hocam kusura bakmayın. Bende oyle biliyorum dikkate almadığını ama spam olarak algılıyor vs demeleri aklımı karıştırdı.
spam demek istemiş galiba arkadaş. yazılımcı arkadaş site içi aramalarda anahtar kelimelerin ne kadar önemli olduğunu bilmemesi imkansız bence yazılımcı arkadaşı değiştirmenizde yarar var. 200 kelimelik bir yazı içinde 40 anahtar kelime kullanırsan spam değli de o zaman sperme döner
evet hocam spam demek istedim. Her ürününe veya konuya anahtar kelime giriyoruz ama sayfanın içersin de keywords kullanılmasını tafsiye etmedi. Kullanığımız yazılımcılar adı duyulmuş firmalar ile çalışıyoruz. ilerleyen zamanlar gösterecek onu ilginiz için teşekkür ederim.
Birinin anahtar kelimeni konu içinde kullanma demesi için iq'sunun negatif değerde olması bile yeterli değildir sanırım hocam. Yazılımcı meta keywordsten bahsetmiş. Google bu meta etiketini önemsemiyor ama kullanmakta da herhangi bir sakınca yok. Sonuçta googledan başka arama motorları da var. Ayrıca youtubea baktım şimdi de orda da kullanılmış.
Buraya bi' göz atın. Konu eski ama sanırım geçerliliğini koruyor.
aynen öyle meta keywordsden bahsedildi. Yanı anladığım kadarı ile zararı yok bize ?