Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevabınız için teşekkürler hocam.
Son 1 haftadır bakıyorum çok güzel makinalar var. Ama o kadar ayrıntı yorum var ki karar kılamadım.
Bulduğunuz ürünü benimle de paylaşabilir misiniz? Ortak araştırma içerisinde oluruz.

Cevabınız için teşekkürler hocam, çok haklısınız. 3500TL'ye çok iyi bir bilgisayar toplayabilirim ihtiyacım yok değil. Fakat artık emanet laptop kullanmaktan da usandım. Bari alırken çok profesyonel olmasa da GTA V'de polisten kaçmak isterim
MSI Apache bütçemi çok aşıyor

Hocam eğer masaüstü almak isterseniz, bu ay sonu AMD'nin yeni ekran kartı RX 480 çıkacak. Ben şahsen onu bekliyorum. Aklımda şöyle bir model var:

http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dc...tx970-pmu70345

Bu modeldeki herşey aynı olacak ama ekran kartı yeni RX 480 olacak. Üstelik ekran kartı çok uygun olacak ve çok performans/güç deneyimi sunacak bizlere.
Ve attığım fiyata yakın bir fiyata kaliteli bir bilgisayar alacağım hayırlısıyla Şimdiden Steam'da oyun arayışına başladım bile

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:56:53 -->-> Daha önceki mesaj 01:41:49 --

Sonra verelim elimizi GTA V'de şahin modu, egsoz patlatma modu, VUUUUUUUUUUUN TUTUTUTUTU