tasarize adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar adwords hesabımla zayıflama uurunu reklamı verdım hesabım yenıydı reklamım onaylandı 3 gun sonra hesap askıya alındı neden oldugunu anlmadım sonra yenı bır hesap açıp farklı site farklı kredi kartıyla denedım oda onaylanamdan hesap askıya alındı bunun gbı farklı site ve kartlarla 5-6 hesap denedım hepsi askıya alındı. Sonra normal bır sıte ıle normal bır reklam denedim baktım oda askıya alındı adwords benım ip adresımı falanmı banladı acaba anlamadım hesaplarım onaylanamdan askıya alınıyor ne olursa olsun anlamadım yorumlarınıza ihtiacım var arkadaşlar adwordsde çok eksı değilim.

zayıflama ürünlerini google kabul etmiyor.
https://support.google.com/adwordspo.../6020955?hl=tr

Yanıltıcı içerik

Yanlış beyanlarda veya kullanıcıda gerçek dışı bir sonuç alınacağına dair bir beklenti oluşturarak (söz konusu sonuç olasılıklar dahilinde bile olsa) kullanıcıyı kandıran iddialarda bulunmak

Örnekler: Tıbbi rahatsızlıklar için "mucize tedaviler", zayıflama vaat eden ürünler veya programlar, "kısa yoldan zengin olma" yöntemleri veya asgari çaba veya yatırım karşılığı büyük mali kazanç vaat etmek
Konuya özel örnek: Her istediğinizi yiyerek ayda 5 kilo vereceğinizi vaat eden bir zayıflama reklamı