O zaman çok güzel editlemissinizdir ama sorun değil bakarım ben başka bi şekil ispat ederim, salak değilim sonuçta ki zaten şu an da bile benim olduğum gözüküyor
EDIT: silvertakip.com üzerinden sitenin kodlarına baktığımda evet tebrikler sadece
selco isimlerini silmişsiniz ve sınıf dosyalarımın adlarını, fonksiyon isimlerini değiştirmişsiniz çakma kodırlar sizi... Satışı durdurup defolup gitmezseniz hakkınız da şikayet konusu açacağım.
https://paste.ee/p/KZ19D
Resmen bir önceki mesajınızda
hakeret ettiniz birşey demedim. Şuanda da ftp erişimi yapmışsınız tespit ettim hakkınızda gerekeni ben yapacağım. İnstanaliz den çaldın diyorsun kodları felan hadi çalıp sadece tema giydirdim peki neden instanaliz deki
hataları almıyorum.
Güncelleme geldiğinde LOGİN HATASI almıyorum. Ve instanaliz de bana gelen mesajlara göre USER EKLEME / USER TEMIZLEME VB. hatalar alıyorlarmış bir çok kişi destek istedi yapmadım. Senin o 1500 tl ye script sattığın adamlar benden gelip destek alıyor. Eğer bir iş yapıyorsan arkasında duracaksın. Ben yaptığım scriptin arkasında duruyorum. 7/24 de destek veriyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:43:24 -->-> Daha önceki mesaj 21:41:04 --
hocam admin panel demo ve fiyat pm alabilir miyim
demo ve fiyat alabilir miyim
pm atildi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:45:18 -->-> Daha önceki mesaj 21:43:24 --
Scriptin w*rez olduğunu anlamak için einstein olmaya gerek yok. Zaten yapılan konu tanıtımı bas bas bağırıyor. Arkadaşın yaşının 27 olduğunu da düşünmüyorum. Önceden mod. arkadaşlar gerek duyduğunda kimlik doğrulaması talep ediyordu, keşke bu arkadaştanda böyle bir talepte bulunsalar.
Bu arada
@Selçuk;'u ismen,
@Ceu;'yu yakından tanırım. İkisiylede yazılım konusunda bir alışverişim olmadı. Bu piyasada w*rezden en çok canı yananlardan biri benim. Yaz geldi okullar kapandı sosyal medya kategorilerinde script satışları tavan yaptı nedense..
Ben sattığım scriptin arkasında duruyorum. 7/24 destek veriyorum. Şuana kadar bir çok face/twitter scripti sattım ve hiçbir şikayet konumda olmadı beni tanıyan iyi tanır hocam. Yorumlarınızı ona göre yapın. 5 parmağınızın 5de bir değil. Okul bitireli çok oldu benim bunuda aklınıza yazın.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:51:21 -->-> Daha önceki mesaj 21:45:18 --
konu düzenlenmiştir.