merhaba arkadaşlar.
3 aydır popads firması ile çalışmaktayım. birgün
propellerads firmasından mail geldi. beraber çalışalım dediler. bende baktım cpm leri gayet guzel 1 ay çalıştım. bir ay sonra gel sana sabit gelir verelim sitelerin sadece bize çalışsın dediler gunluk 220 dolar teklifi verdiler. bende düşündüm sitelerimde 2 adet kod calışacagına tek kod çalıştırır siteleri younlukden kurtarırım daha mantıklı dedim. popads den ise gunluk 110 120 dolar gelirim var kaldırdık popads yi.
ilk gün 220 dolar verdiler artık onuda silerlermi bilmiyorum.
2 ci gun gene 220 dolar verdiler 3 cu gun abd hitin az zarar ediyoruz dediler 170 dolara indirelim insanlık bizde kazanmıyorsan bu beni kurtarır dedik 170 dolara indirdiler.
ertesi gün gene yazdı bu paralar bana zarar veriyor 110 dolara indirelim dediler

bende bunun olmayacagını söyledim ben zaten popads den 110 120 dolar + sizin kodları ekledigimde 200 dolarlara ulaştıgını soyledim anlaşma bozuldu benim 4 günlük kazandıgım paralarda oynama yaptılar 30 dolaR gibi rakamalra düşürdüler ben o parayı popads de 1 2 saatde kazanıyorum. siz siz olun sakına aldanmayın. şuanda skypede alay eder gibi gülücükler yapıyor.
sabah aldıgım scrnhost

1 saat önce aldıgım scrnhost
buda 45 dakkıada kazandıgım popads geliri
soylemek isdedigim bu firma yoneticilerine guvenmeyin