Merhabalar,
Konunuz kısıtlı değil kendinizi kısıtlamayın derim
Ana konunuzu (teknik detay) herkesin anlayacağı şekilde tüm bilgilerinizi anlattıktan sonra atv ile ilgili tüm haberleri, yazıları blogunuzda paylaşabilirsiniz.
Örnek; xxx atv'de kampanya var, yazlık yerde uygun fiyatlı atv modelleri, lüks atv modelleri vb. gibi yazılarla blogunuzu çeşitlendirebilirsiniz.
Canlı örnek ise kendi sitem :
http://www.ozelayakkabim.com/category/blog/
Özel ayakkabı üretimi yapıyoruz fakat dediğiniz gibi yazı alanı çok kısıtlı fakat zenginleştirdik ayakkabı numaralarına kadarda yapmayı düşünüyorum illa ki içerik bitecek işte o zamanda ayakkabı modası hakkında makaleler eklemeyi düşünüyorum çünkü güncellik çok önemli.
Güncel olmam sayesinde rakiplerimi 3 ay gibi kısa sürede herhangi bir backlink çalışması yapmadan geçtim kelimesinde 1. sırada
Merhaba arkadaşım. Benimde arkadaşın tabiri ile kısıtlı konusu olduğunu düşündüğüm sektörel bir web müşterim var. Joomla alt yapısı mevcut. Acaba bende siteadi.com/kategori/blog diye bir sayfa yapsam..?
Fakat nasıl yapacağım.? Yani subdomain olarak biliyorum lakin iç sayfaya nasıl bir uygulama yapmam lazım ki her girdiğim içerik siteadi.com/kategori/blog sayfasında yayınlansın..
AYrıca buraya gireceğim her içerikde ana sayfada bir bölmede geçebilir mi? Bu sayede ana sayfada sürekli güncellenmiş olur..?
Umarım ifade edebildim..
Yardımcı olursan sevinirim..