NATİVE PROJELER
- Benden istediklerinizi detaylı sekilde bana txt halinde gönderirsiniz.(tüm detaylarıyla.)
- Daha öncesin Live Stream(Canlı Yayın İzleme) , Youtube Api V3 , Inn App Purchase(Uygulama içi Satın Alma) , Live Broadcasting (Canlı yayın Yapma) , Google Maps(Lokasyon İşlemleri) , Android Cihaz Sensörleri , Anlık Chat Sistemi , Tekil ve Çoğul bildirim sistemleri ve daha birçok gelişmiş sistem üzerinde sistemler geliştirildi.
- Tasarımı benmi yaptıracam siz mi yaptıracaksınız o konuda anlasma sağlanır.(ufak caplı tasarımları ben de yapabilirim).
- Ücret konusulur üstteki 2 madde üzerinden.
- Ödeme %30 ön ödeme alınır iş bitiminde ise %70 alınır.(tasarımı ben yaptırırsam %30 da tasarım bittikten sonra ödeme alınır %40 iş sonu alınır).
- Demo gösterdikten sonra size (uygulama iceriğine göre )ortalama 3 gün süre verilir o sürede sistemi incelerseniz bulduğunuz hatalar 1 gün icerisin de giderilir teslim edilir.
WEBVİEW PROJELER
- Animasyonlu veya animasyonsuz Splash ekran
- İstediğiniz takdirde Slide Menü (Sol Menü) eklenir ve belirlediğiniz linkler yada site üzerindeki kategoriler otomatik çekilir.
- Swipe to Refresh (Sayfayı yukarıdan aşşağı çekme özelliği ile yenileme)
- Admob reklamlarının istediğiniz yerlere yerleştirilmesi
- Uygulama Üzerinde çoğul bildirim sistemi
- Tamamıyla Google sevdiği Meteryal Dizayn göre ayarlanması
- HTML 5 Video player tam ekran desteği
- Youtube gibi sitelerin botları yazılarak video ve mp3 indirme sağlayan sitelerde downloand işlemi yapılır.
DESTEK =>
En cok önem verdiğim konu bu ..
- Eğer uygulamayı beğenmezseniz size asla teslim etmem siz beğenene kadar uğrasım.
- Eğer Yazdığım uygulamada yada webview projede benden kaynaklı sorun varsa ömür boyu beni arayabilirsiniz ve aradığınız 2 gün icerisinde (tatil vs gibi durumlar haricinde) hata ücretsiz düzeltilir..
NOT => taahhüt ediyorumki benimle calısan bi daha beni bırakamayacaktır..
iletişim : pm lütfen , skype:enes.zorkol
hocam native nedir, webview nedir farkı nedir, fiyat farkı nedir, kısaca bir bilgilendirme yapsanız, ben düşünüyorum ama yarın işime yaramıyacak birşey çıkar diye de karar veremiyorum