Eski bir konu belli ki; zira ben şu anda aldığım sistemden hiç memnun değilim. Yıllık ödeme yaptım, iade talebinde bulundum oda yok. Müşteri hizmetleri deseniz zaten fiyasko olmuş. Bende r10 tavsiyesi üzerine hizmet almıştım. Sanırım bir süre sonra müşteri yoğunluğu artınca işle yoğunlaştı ve takibi zorlaştı. Bir kaç kere sunucu down oldu. Benim bulunduğum sunucuda bakım oluyor bazende o sunucunun bağlı olduğu yedek sunucuda. Bunu bildirim olarak önceden gönderdik diyorlar fakat herhangi bir mail almıyorum. Bakım benim bulunduğum sunucuda olmasına rağmen kendi siteleride down oluyor çoğu zaman. İlk zamanlar olabilir diye düşündüm, bir çok sorunla ilgili ticket bile açmadım, "ilk zamanlar olabilir erken yargıda bulunmuyayım" diye düşündüm. Fakat güvenim kayboldu. Herkes para kazansın tabi ama şiddetle tavsiye edebileceğim bir firma değil. Hesabımın süresinin bitmesine 10 ay kadar var, fakat şimdiden başka bir firma bakmaya başladım. Sonuçta en fazla 200 lira para için müşterilerimle sorun yaşamak istemem.