MoonLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi yapmışın gözlerde hastalık oluyor eğer erken davranmazsan gözü kör oluyor. Sokaktada vardır böyle kediler.

Annesine yavruları besle 1 adet mi var ? normalde 3-4 olması lazım. Kuru mama verebilirsiniz su ile sütü karıştırıp verin yavrular içiyor. Yine protein bakımından ciğerler ucuzdur haftada 1 vs verebilirsiniz. Zaten büyüdümü balkona kullanmazlar ama unutmazlarda yemek yemeyi gelir yine .

Zaten bu sıcak havada bir kap su bırakması lazım herkesin sokak hayvanları için.
bir adet var hocam 1 tane malesef yavru kediyi yağmur yağdığında bahcede ölü olarak bulmuştum. tek kurtulan kedicik bu olsa gerek. Kesinlikle hocam su sürekli veriyorum elimden geldiğince yardımcı oluyorum değerli yorumunuz için teşekkür ederim

Sweettrouble adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, evet bu sanırım salgın hastalık veterinerim de öyle söylemişti. O damlaları 3 gün kullanın daha sonra zaten yavaş yavaş kendine gelip düzeliyor geçiyor. Bu arada küçük kedinin size tıslaması çok doğal, henüz sizi görmüyor ve tanımıyor daha sonra zaten biraz büyüdükten sonra evin neşesi olacaktır bizim zıpırlar gibi
bugün ilk damlattım hocam yarın ve diğer günler devam edicem bi 10 günün sonunda bırakmayı düşünüyorum

BurakNecip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Damlayı duzenli damlatın sonuç verecektir hocam. Süt ishal yapabiliyor süt vermemeye özen gösterin. Yavru kediler için olan kuru mama alıp, mamayı 5 dk suda beklettikten sonra süzüp verirseniz yiyeceklerdir. 3 günde bir kez yogurt verebilirsiniz. suyunu surekli tazelemeyi ihmal etmeyin. eger ileridede beslemeyi dusunuyorsanız kedi kumu alıp tuvalet alıskanlıgıını 1 günde kazandırabilirsiniz. sorularınız olursa cevaplayabilirim.
Su ile karıştırdım hocam sütü daha az koydum bunu duymuştum süt iyi değilmiş kediler için. Beslemeyi düşünüyorum da hocam hangisine bakayım diyorum iki balkonda doldu Kuru mama ve su takviyesi her daim var yeterki gözleri iyileşsin küçüğün