Merhaba arkadaşlar başlıktan da anladığınız gibi 1 aylık 2 aylık değil min 1 yıllık peşin ödemeli vds alınacaktır. Hizmeten memnun kalınırsa süre ilerleyen günlerde 2-3 yıl daha uzatılabilir. Önemli bir nokta vds ücretinin gelecek yıllar artmaması.
istenilen vds özellikleri
teklif edeceğiniz makine özelliklerini yoruma yazabilirsiniz.
ssd diskli olan tercihimdir raid disk de kullanılabilir.
hyper-v gibi yazılımlar ile ihtiyaç halinde vps oluşturulmaya izin verilmiş olmalı
türkiye locasyonda olmalı
min 5 statik ip adresi
görüntü işleme izni olmalı (3d)
panelden online format atılabilmeli windows dahil tüm işletim sistemleri olmalı genelde windows server 2008-2012 centos vs gibi işletim sistemleri kullanılacak. windows lisans ücretleri tarafımdan karşılanacaktır. kesinlikle windows işletim sistemi krak gibi bir işlem yapılmayacaktır.
sistem genellikle hosting ve yazılımlarımızın veritabanı sunucusu olarak ve server tarafında çalışan özel yazılımlarımız tarafından kullanılacak.
yıllık ödenecek tutar 200-300 tl civarı
hosting panelleri ücreti ödemek istemediğimden krak verebilecek olanlar da irtibat kurarlarsa sevinirim. teşekkürler
İlginiz için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Merhabalar
Aradığınız özelliklerde sizlere bizlerinde bir teklifi var,
Sizlere uygun paketi belirlerseniz ip konusunda 4 classtan yardımcı olabiliriz.Sunucularımızda 3d Grafik kartı mevcuttur.Canlı yayın hizmeti dahi sunabilirsiniz.Limitsiz trafik olup Türkiye Lokasyondur.Disklerimiz SSD ve Sas Diskler alt yapısı ile kurulmuştur.Up Down hizmeti ücretsiz olarak herhangi bir kısıtlama olmadan veriyoruz.
PAKET #2
4096 MB Ram
İntel e5620 İşlemci 1x3.40 MHZ Cpu
50 Gb Ssd Disk
Limitsiz Trafik
1000 mbps Hat
35+KDV /AYLIK
Stok Adet:5 /
SİPARİŞ
PAKET #3
6144 MB Ram
İntel e5620 İşlemci 2x3.40 MHZ Cpu
80 Gb Ssd Disk
Limitsiz Trafik
1000 mbps Hat
50+KDV /AYLIK
SİPARİŞ
PAKET #4
8192 MB Ram
İntel e5620 İşlemci 2x3.40 MHZ Cpu
100 Gb Ssd Disk
Limitsiz Trafik
1000 mbps Hat
60+KDV /AYLIK
SİPARİŞ
*SUNUCULARIMIZ 1 GB PORT AKTİFDİR.
*SPEED TEST GÖRÜNTÜMÜZ:
http://prntscr.com/adaqa2
*SUNUCULARIMIZDA HAFTALIK TÜM SANAL SUNUCULAR İÇİN BACKUP YEDEĞİ AKTİFTİR.
Gelişmiş Yönetim Paneli
Hızlı Teslimat
7/24 Ticket Destek
1 Gbps Port Hızı Ödeme Seçenekleri Ziraat Bankası - Finansbank - Garanti Bank - Denizbank -İşbankası OWROTECH İNTERNET HİZMETLERİ Telefon: 0 542 206 65 44
Fax: 0 850 304 55 27
Vergi Dairesi : Maslak VD.
Vergi No : 0040506426
Mail: info@owrotech.com.tr Skype : OwroTech
[/CENTER][/B]