iki kez 207 sahibi oldum. İlk olarak 2011 senesinde 2007 model, daha sonra ise 2012 model pug 207 aracım oldu. İkiside dizeldi.
Öncelikle 307 ile 207 arasında dağlar kadar fark var. Hani bi terim vardur kabuk değişimi diye. Peugeot 206 ve 307'den sonra kabuk değiştirdi. Yani kötü intiba bırakan araçlardı aslına bakılırsa bu araçlar ve öncesi. Haliyle hala günümüzde binmediği araçlara binmediği markalara önyargı ile yaklaşan insan dolu piyasada.
Uzun lafın kısası Peugeot kabuk değişimi ardından 207 modelini çıkardı. Daha sağlam ve tok bir araç. Yanılmıyorsam 2010'da avrupanın en çok tutulan aracı oldu.
1 kez sel altında kaldı, suyun içinde arabayı çalıştırdım servise götürdüm nası çalıştırdın suda demişlerdi bir şey olmamıştı motora. 1 kez ufak bi kaza yaptım mazda ile çarpıştım mazdanın sol ön taraf darma duman oldu. Bende ise sadece çizik oldu tamponda ve yaptırmadım o şekilde sattım.
Kötü yanları
1-Kapılar çok hassas. Bir çok araca göre daha tok görünmesine rağmen tok kapılara sahip değil. Kapatırken de bunu anlayabiliyorsunuz.
2-Kapılardan ses geliyordu. İçini açtırıp yalıtım yaptırmak şart.
İyi Yanları
1-Mükemmel yumuşak direksiyon
2-Konfor ve sürüş keyfi.
3-Bu fiyatlara alacağın en iyi araç.
4-Yol tutuşu.
5-İdeal yakıt.
Aklınızda soru varsa sorabilirsiniz. Temiz uygun fiyatlı bulursanız kaçırmayın. Ben askere gitmeden önce 30 a sattım. 5 ay sonra askerden geldim fiyatı olmuş 35 36. Zarar etmiştim. Şimdi Fiesta var yeni kasa 25 binde. Ama daha hızlı soğudum fiestadan. Sürüşü 207'nin daha iyiydi. Ama tabi iç konsol vs bahsedersek fiesta ile kıyaslamak mümükn değil şuan.