Bende @Biber10x arkadaşımızın sorduğu sorunun cevabını merak ediyorum hocam do follow banner link alımı footer link ile farkı ve yararları doğallığı hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca ana sayfaya 20 tane kelime kasmak mantıksız olur demişsiniz sanırım. Örnek benim ana sayfamın title'ı aksiyon filmleri ben ana sayfayı kasarsan bu kelimede 20 tane long tail çeşitlendirerek kasmak beni aksiyon filmleri kelimesinde ilk sıralara gelmemde yardımcı olmazmı ?
Sektörünüz gereği ana sayfanızda var olan kategorilerden dolayı ana sayfaya farklı kelimelerde evet çalışabilirsiniz. Anchor oranlarına dikkat ederek yaparsanız daha sağlıklı olur. Bence acilinden bir blog kurun dizi sitenize her dizinin tarihçesini, oyuncuları, oyuncular hakkında biyografilerini yazın ve diziye link verin. Ek olarak kategorilere çalışın ağırlıklı olarak.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:03:14 -->-> Daha önceki mesaj 18:39:13 --
teşekkürler. hali hazırda çoğunu uyguluyorum
@FR10;
bir de merak ettiğim bir husus var. 1 aylık siteye footer link alırsam hata mı ederim? ilk once alt sayfalara mı yoksa direkt anasayfaya mı çalışma yapayım?
Şöyle düşünmen gerekiyor, bir lokanta olduğunu düşün yeni açıldın, ilk önce insanlar yemeği beğendiklerinde ne diyeceklerdir.
Falanca yere gittik, yemekleri çok güzeldi. Üstelik ucuz ve ücrete tabi şu hizmetleri var.
Falanca yer: Domain ,
yemekleri çok güzel: kategorin
Ek hizmetler: yan kelimelerin ve içeriklerin
Yani önce domain, sonra kategori, sonra içerik. " Bu konu çok detaylıdır. İlk ay için geçerlidir" Sonra alt kanatlara ağırlık verilir. Ama her zaman ana domaine çalışma devam eder.
Seonun süresi olmaz arkadaşlar, seo site açıldığı an itibari ile başlar. Sadece oranları tutturmak gerekiyor. Kalkıpta yeni açılmış bir domaine ölümüne tanıtım ve link alırsanız tabiki siteniz spam site olur.
Tanıtım ve link şudur, sizi birileri referans gösterirler, referanslar ne kadar iyi ise ve alakalı ise, o kadar kalıcı etki görürsünüz ve linklerin devamlılığı önemlidir. Yeni birini kalkıpta 10 larca site haber yapmaz, bunun yerine adım adım sakin sakin ilerlemeniz gerekiyor. Güzel içerikler yazın ve bu içeriklerinizi sosyal medya ile destekleyin, farklı siteleriniz olsun arada bir içeriklerinize yönlendirme yapın, sektörünüzle alakalı sitelerden öncelikle tanıtım, etkisine bakarak ta link alımı yapılabilir. Site çok iyi bir site ise link alın, orta ölçek ise, tanıtım alın. 3 aylık link alırken öncelikle 1 aylık alın bir etkiye bakın, ters etkide gösterebilir bu yüzden bütçenizi etkilememesi açısından 1 aylıktan sonra 3 aylığa çevirin.
Yeni doğan bir çocuğu herkes koşturmaya çalışıyor, sonrada dalgalanma
Bırakın çocuk ağlasın "gerilesin" gülsün "ilerlesin" emeklesin"ufak ufak ilerlesin" yürümeye başlasın " sırasını korusun" sonra koşacaktır merak etmeyin.