Gumball adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler

Project Safe yönetim panelinin bulunduğu klasör silinse bile wp-admin girişi yapılamaz. Sistem açığından shell atmış bir kişi zaten ne yaparsanız yapın veritabanı ve FTP erişimini eline geçireceğinden yönetim panelini saklamanın bir mantığı yoktur, buna karşı hiçbir eklenti/script bir şey yapamaz. Yönetim panelini taşımak yeterli olmayacaktır. 15TL gibi bir ücret karşılığında sunucunun açığı dışındaki her türlü açıktan korunmuş oluyorsunuz ve meşakkati falan yok, kurulumu oldukça kolay. Yönetim panelini taşımak çok daha uzun sürecektir. Ayrıca kaba kuvvet, hesabın açık unutulması ve bunun gibi konuda belirttiğim durumlarda etkili olmayacaktır. R10 üzerinde verdiğiniz hizmetlere de bakılırsa mesajınız konuyu baltalamaya çalışır nitelikte geldi bana.
Amacım baltalamak olsaydı hocam daha farklı konularla zaten cevap veremeyeceğiniz şekilde yorum atardım, ki farklı konulardaki mesajlarımı da bakarsanız aynı şekilde açılan konularda da yorumlarım mevcut üstünüze alınmanız gereken bir yorum yapmadım.Sadece kişisel bir eleştiridir bu bundan yanlış mana çıkarmayın lütfen.Kazancınız bol olsun.