Hayırlı kazançlar dostum
Teşekkürler
Eklenti kısmen güzel ama, ya shell türevi dosya atarlar da dizin içerisinden eklentiyi silip giriş yaparlarsa ? gibi sorular sorası geliyor insanın.Bu tarz ücret ödeyip bu kadar meşakkate kapılacağına admin panel yolu değiştirmek daha mantıklı.
Hayırlı satışlar bol kazançlar.
Project Safe yönetim panelinin bulunduğu klasör silinse bile wp-admin girişi yapılamaz. Sistem açığından shell atmış bir kişi zaten ne yaparsanız yapın veritabanı ve FTP erişimini eline geçireceğinden yönetim panelini saklamanın bir mantığı yoktur, buna karşı hiçbir eklenti/script bir şey yapamaz. Yönetim panelini taşımak yeterli olmayacaktır. 15TL gibi bir ücret karşılığında sunucunun açığı dışındaki her türlü açıktan korunmuş oluyorsunuz ve meşakkati falan yok, kurulumu oldukça kolay. Yönetim panelini taşımak çok daha uzun sürecektir. Ayrıca kaba kuvvet, hesabın açık unutulması ve bunun gibi konuda belirttiğim durumlarda etkili olmayacaktır. R10 üzerinde verdiğiniz hizmetlere de bakılırsa mesajınız konuyu baltalamaya çalışır nitelikte geldi bana.