AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim mesajım alakasız değildi, silinen mesajlar içerisinde benim mesajım da bulunmakta. Ayrıca hep sorun çıkaran kişiler demişsiniz, mesajım silindiğine göre bu gruba ben de mi dahil oluyorum? Hoş bir yakıştırma olmamış.
Kişi fikir sormamış yardım talep etmiş, haliyle yardım yapacak kişiler haricinde yazılan herşey konuyla alakasız. Varsa fikiriniz, offtopic bölümünde "imam hatipliler asker olsun mu" diye konu acılında orda belirtirsiniz fikrinizi. Sorun çıkaran kişiler ile alakasız mesajların oldugu bir konu, hepsi silindi. Silerken siz siz siz sadece alaksız mesaj yazmıssınız, siz siz siz sorun cıkartmışssınız iye ayırmadım mesajımda. Konuya girdikçe alakasız mesaj siliyoruz. Girdikçe alakasız mesaj siliyoruz, fikir soruluyor ise yorum yaparsınız, tt yapacaksanız yardımcı olursunuz, yapmayacaksanız konuda milyonlarca konu var dahil olabileceğiniz, başka bir konuya geçersiniz olur biter. Uzatmanın anlamı yok konuyu, alakalı mesaj yazacak kişiler konuya dahil olsun, zaten sorun yok. (Bu mesajları da silicem gün içerisinde)

iyi forumlar