Yup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu dillerin sadece ikisi iyi para kazandırır. İngilizce ve Almanca, tez ve proje çevirmenliği yapıyordu bir arkadaşım. İçeriğine göre fiyatı (çok fazla teknik terim varsa daha pahalı) değişmekle birlikte tez başına en az 1000$ alıyordu.

Tercih ederse rehberlik yapabilir.

İngilizce site açıp adsense geliri elde edebilir.

Youtube da kanal açabilir, 4 dilde ayrı ayrı paylaşımlar yapabilir.

Yabancı dil öğrenmek isteyenlere özel ders verebilir.

Benim aklıma farklı bir şey gelmiyor. Üniversite mezunuysa işe girip kariyer yapabilir, ingilizce ve almanca onu iyi yerlere getirir.

Rehberlik için belge lazım galiba. Yt sanmıyorum paylaşım olarak zor olur bilgi açısından. teşekkür ederim ilgi ve alakanıza

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:11:22 -->-> Daha önceki mesaj 08:10:09 --

tashift00 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tercümanlık yapabilirsiniz. Veya yabancı sektörlerde web site oluşturabilirsiniz.
Tercümanlık belge istiyor diye biliyorum hocam da yabancı site oluşturmakta zaman lazım daha çok makale işleri gibi 3 5 günlük alıp yolumuza bakalım gibisiniden düşünüyoruz açıkcası

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:13:48 -->-> Daha önceki mesaj 08:11:22 --

By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pek bir işe yaramıyor artık
çünkü pekte gerek kalmadı. devlet sağolsun.
biz de de
rusça(ileri)
ingilizce(orta)
almanca(orta)
ukraynaca(orta)
türkçe ( anadil)
bu dillere aldığım maaşı duysan intihar edersin
Rusya ile ilişkilerden dolayı sorun olur illaki, diğer dillerinizin seviyesi orta ama gene de iyisiniz. Fakat bir iş lazım alakasız bir işte gerçekten... Hayırlısı olsun