HYuzgec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir süredir saldırı almaktaydık lakin gerekli yatırımları yapıp ilgili saldırı ile önlemlerimizi aldık, iletişime geçerseniz mağduriyetinizi gidermek isteriz.

www.hostazor.com.tr
Sorun saldırı değil, sorun sizin beceriksizliğiniz hiç bir müşteri 48 saat bekletilmez Soketmi bozuldu değiş anakartını herşeyin yedeği bulunması gerekir hosting firmasınız siz, hadi yedek yok dedimki yenisini açın o taraflı olunmadı şimdi diğer sponsor firmalardan gereksinimlerimi karşıladım.

Hepsini geçtim beni 48 saat bekletmeden size daha falza sponsor olamam dersiniz geçer bitiririz işi 48 saat bekletpi sonra sponsorluk anlaşmasını redetmek sizin kalitesizliğinizi gösterir boş yer zamanım çalındı.

Açıkcası kaniyi 3 yıldır tanıyorum 3 yıl öncede aynı kişiliğe sahipti yine aynı kişiliğe sahip bilgisizliğiyle hiç bir firma yönetemez 3 yıl öncede açtı batırdı yine açtı yine batıracak bu sektörde çok toysunuz sadece l7 geçiş yaparak sistem yönetilmez bu kadar firma l7 kullanmıyorsa bir bildiği vardır neyse ilginiz için teşekkürler iyi forumlar dilerim.